Oh e-Book

Kongsi Panduan Dari Ebook

Review Kelab Jutawan Sujairi Saidali

Sehingga hari ini semakin ramai yang mencari peluang untuk menambahkan pendapatan PASIF melalui internet. Malangnya masih ramai yang belum berjaya menjana pendapatan melalui internet walaupun telah cuba pelbagai cara.

Program Bisnes Affiliate Kelab Jutawan


bisnes kelab jutawan betul ke penipu


Ingat Affiliate Marketing adalah bisnes yang tidak memerlukan anda simpan produk. Apa yang perlu anda lakukan cuma promosi link yang diberi. Sekiranya anda berjaya melakukan jualan anda akan menerima komisen dari owner produk tersebut.

Begitu juga dengan Kelab Jutawan TETAPI yang menariknya komisen dibayar sehingga 2 peringkat atau 2 tier. Jika anda menjadi ahli berdaftar kemudian berjaya membuat jualan kepada si A anda akan menerima komisen sebanyak RM50.

Kemudian jika si A anda pula yang membuat jualan kepada si B, RM50 komisen untuk si A dan RM20 komisen untuk anda (komisen 2 tier). Inilah yang dimaksudkan dengan dengan komisen affiliate second tier atau 2 tier.

Tetapi jika si B berjaya membuat jualan kepada si C, RM 50 komisen untuk si B dan komisen RM 20 (komisen 2 tier) untuk si A. Bagaimana dengan anda ? Anda tidak akan menerima komisen kerana si B dan si C adalah ahli kepada si A.

Founder KJ sebenarnya tidak berbuat demikian kerana seolah-olah seperti program MLM. Itulah sebabnya komisen diberi 2 peringkat sahaja.

facebook group ahli kelab jutawan


Bisnes Affiliate Kelab Jutawan telah wujud sejak tahun ,,,,, Dan masih bertapak sehingga kini. Group support di atas adalah group yang disediakan untuk ahli KJ. Bilangan ahli KJ semakin bertambah dari hari ke hari.
Rezeki ada di mana-mana yang penting usaha yang berterusan. Sekurang-kurangnya ini salah satu peluang pendapatan pasif untuk anda.
Sekian sahaja perkongsian kali ini. Jumpa lagi di email yang akan datang.
0 Komentar untuk "Review Kelab Jutawan Sujairi Saidali"

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen.


 
Copyright © 2014 Oh e-Book - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info